WAT WORDT ER AANGEBODEN BIJ HET

SPECIAL ARRANGEMENT
van Lady Mady

Prijs: €250,- + €25,- per persoon
Wil je iemand voor zijn of haar verjaardag verrassen met een boottocht? Heb je een jubileum te vieren? Of wil je misschien een speciale date op het water? Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Het Special arrangement is de meest uitgebreide optie van de Lady Mady. Wij versieren niet alleen de boot in thema, bovendien is het arrangement super feestelijk. Je kiest de Classic lunch of de Luxe borrel en wij vullen het aan met vers fruit, mineraalwater (met of zonder bruis), frisdranken, rode wijn, witte wijn, of rosé naar keuze EN een fles Crémant de Bourgogne (of een gelijkwaardige bubbel). Neem gerust contact met ons op, samen maken we er iets onvergetelijks van!
JE KRIJGT:
4 uur varen
Feest versiering / aankleding van de boot
Luxe hapjes en drankjes + SPECIAL extra!
Kies een van de routes
Kies een opstapplek in overleg
Inclusief schipper
Goed weer garantie!
Zie hieronder

EEN IMPRESSIE VAN
Lady Mady Alkmaar

Proef alvast de sfeer van
de Lady Mady en het varen in Alkmaar!
Foto’s en video’s gemaakt door Maxime Gerber

BELANGRIJKE INFORMATIE

"Aandacht maakt alles mooier”

De ervaring op de Lady Mady onderscheidt zich door de persoonlijke touch. Wij doen ons uiterste best om u een mooie herinnering en een onvergetelijke dag te bezorgen.
Ook zijn wij trots op de ‘mooi weer garantie’. Het is voor ons vanzelfsprekend om bij voorspelde regen de tocht te verplaatsen naar een ander moment. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken spreken wij met u af waar we u ophalen en afzetten.
Het is niet toegestaan de Lady Mady met naaldhakken te betreden.
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen aan boord.
Wij varen niet met kleine kinderen die niet kunnen zwemmen.

Voor uw veiligheid beschikken wij over het diploma Sociale Hygiëne.
Uiteraard gelden bij ons aan boord de opgelegde coronamaatregelen.

VERSCHILLENDE VAARROUTES

Het team van Lady Mady kent de wateren in de omgeving van Alkmaar goed. Met de prachtige grachten in de stad en het mooie polderlandschap in de achtertuin is er genoeg te aanschouwen vanaf het water. De schipper kan een hoop vertellen over de historie van Alkmaar. Op de Lady Mady krijg je het rondvaartboot gevoel, maar dan op een luxe sloep in kleine kring! Vaar je richting Bergen, Broek op Langedijk of het Alkmaardermeer, dan geniet je van meer privacy en van de mooie natuur! Kijk op een van deze websites voor een algemene indruk van de vaarroutes: