WAT WORDT ER AANGEBODEN BIJ HET

CLASSIC ARRANGEMENT
van Lady Mady

Prijs: €250,- + €15,- per persoon
Met het Classic arrangement breng je de Lady Mady beleving naar een hoger niveau. Van veel gezellige momenten kan je je vaak ook nog iets van het eten en drinken herinneren, toch? Dit arrangement biedt een leuke, gezonde lunch met luxe belegde broodjes, vers fruit, mineraalwater (met of zonder bruis), vruchtensap en frisdranken. Ook verrassen wij je nog met een lekker extraatje! Heb je speciale verzoeken of eetwensen, geen enkel probleem, maar geef het wel op tijd door.
JE KRIJGT:
4 uur varen
Classic hapjes en drankjes
Kies zelf een van de routes
Kies zelf een opstapplek in Alkmaar
Inclusief schipper
Goed weer garantie!
Zie hieronder

EEN IMPRESSIE VAN
Lady Mady Alkmaar

Proef alvast de sfeer van
de Lady Mady en het varen in Alkmaar!
Foto’s en video’s gemaakt door Maxime Gerber

BELANGRIJKE INFORMATIE

"Aandacht maakt alles mooier”

De ervaring op de Lady Mady onderscheidt zich door de persoonlijke touch. Wij doen ons uiterste best om u een mooie herinnering en een onvergetelijke dag te bezorgen.
Ook zijn wij trots op de ‘mooi weer garantie’. Het is voor ons vanzelfsprekend om bij voorspelde regen de tocht te verplaatsen naar een ander moment. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken spreken wij met u af waar we u ophalen en afzetten.
Het is niet toegestaan de Lady Mady met naaldhakken te betreden.
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen aan boord.
Wij varen niet met kleine kinderen die niet kunnen zwemmen.

Voor uw veiligheid beschikken wij over het diploma Sociale Hygiëne.
Uiteraard gelden bij ons aan boord de opgelegde coronamaatregelen.

VERSCHILLENDE VAARROUTES

Het team van Lady Mady kent de wateren in de omgeving van Alkmaar goed. Met de prachtige grachten in de stad en het mooie polderlandschap in de achtertuin is er genoeg te aanschouwen vanaf het water. De schipper kan een hoop vertellen over de historie van Alkmaar. Op de Lady Mady krijg je het rondvaartboot gevoel, maar dan op een luxe sloep in kleine kring! Vaar je richting Bergen, Broek op Langedijk of het Alkmaardermeer, dan geniet je van meer privacy en van de mooie natuur! Kijk op een van deze websites voor een algemene indruk van de vaarroutes: